Video portokalli 31 dhjetor 2013

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Per vete, Edi Oga, Skrapi, Ramadani, Drejtori

Portokalli, 13 Tetor 2013 - Gagaci Nasi (Radio Kashari)

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Skifteri

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Skrapi, Ramadani (Predha e Ramadanit)

Portokalli, 1 Dhjetor 2013 - Radio Kashari dhe Betimi i ftuari

Yjesia 10, 31 Dhjetor 2013 Kenga mbyllese (10 vjet Portokalli)

Portokalli, 1 Dhjetor 2013 - Skrapi, Eneda (Sweet child of mine)

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Skifteri (Kush e vodhi Statusin)

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Radio Kashari dhe Skrapi (I ftuari)

Portokalli, 15 Dhjetor 2013 - Django, Muli (Ne chat)

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Gjini, Lul Basha (Direktivat e Lulushit)

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Django (Do e kerkosh mamin)

Portokalli, 1 Dhjetor 2013 - Ramadani (Flamuri i Ramadan Kafshes)

Portokalli, 27 Tetor 2013 - Radio Kashari dhe Drejtoreshat

Portokalli, 22 Dhjetor 2013 - Berberi, Klienti (10 mije lekshi)

Portokalli, 8 Dhjetor 2013 - Radio Kashari (Celular dhurate)

New Uploadportokalli 31 dhjetor 2013

Portokalli - Ferdi dhe Elsa dalin per piknik

Portokalli - Ferdi dhe Elsa dalin per piknik, Portokalli 2009.

Portokalli - Gagaci

Portokalli - Nini & Gjini

Portokalli - Atentatet (Nusja dhe shtetrrethimi)

Portokalli - Ramadani, Rimi dhe Agroni, (prishja e pubit)

Portokalli - Ramadani, Rimi dhe Agroni, (prishja e pubit), Portokallli 2009.

Portokalli - Burgaxhinjte, Kapua, Hekri, Gjini dhe Kol Frakusha

Portokalli - Burgaxhinjte, Kapua, Hekri, Gjini dhe Kol Frakusha, Portokalli 2009.

Unlock Icloud Iphone 4,4s,5,5s,5c WWW PORTOKALLI AL

Visit auer site , WWW.PORTOKALLI.AL for many Deals in Phone and in ather electronic products.

Portokalli - Kol Frakusha, mashtrimi nga banka

Portokalli - Kol Frakusha, mashtrimi nga banka, Portokalli 2009.

Portokalli - Atentatet (Lulkuqet mbi mure)

Portokalli - Beqari (Gagaci) Ne Rrobaqepsi

Portokalli - Beqari (Gagaci) Bojaxhiu

Skifteri Portokalli - Si nizet qkjo err ejjj (2014)

Portokalli - The Shblsh Viti i Ri 2008

Portokalli - Njerez te Humbur (The SHBLSH)

Portokalli - Gjini

Atentatet - Udha e Shkronjave (Portokalli 9/11/2008)

Nini dhe Vini (Elvis Pupa & Ervin Bejleri) Portokalli Show

Portokalli - Avdiu